Òdena amplia les bases de les beques i inclou els estudiants de FP de Grau mitjà i Batxillerat que no tinguin oferta a Igualada

Dilluns 12/11/2018
Ajuntament d'Òdena
El ple de l'Ajuntament va aprovar una addenda a les bases reguladores dels ajuts econòmics per a estudiants que cursin estudis universitaris o formació professional de Grau superior pel curs 2018-2019. Així, podran sol·licitar una beca també els estudiants que cursin formació professional de Grau mitjà i Batxillerat en centres públics i privats sempre que no hi hagi oferta a Igualada pels estudis a emprendre.

El termini per a poder sol·licitar els ajuts relatius a aquesta ampliació és del 2 al 30 de novembre. Les persones interessades trobaran tota la informació i els models de documents a presentar a la seu electrònica de l'ajuntament.

El curs 2017-2018 va ser el primer curs que es van atorgar els esmentats ajuts i es van presentar 12 sol·licituds de les quals se'n van concedir 9.

L'alcalde del municipi, Francisco Guisado, explicava que el motiu de la convocatòria és l'aplicació “de la voluntat d'aquest ajuntament de fomentar l'educació per construir una societat culta i avançada, socialment cohesionada, inclusiva i competitiva econòmicament “.

Poden ser beneficiaris dels ajuts econòmics fins a un import màxim de 600,00 €, els estudiants que estiguin empadronats a Òdena amb una antelació mínima d'un any ininterromput a la data de la formulació de la corresponent sol·licitud, que cursin els seus estudis en centres situats fora de la comarca de l'Anoia i que compleixin els criteris de renda establerts.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter