A punt per la Xa Duatló d’Òdena

Dilluns 12/11/2018
X Duatló
El passat divendres 9 de novembre es presentava a l'Ajuntament d'Òdena la Xa Duatló d'Òdena, una prova que s'emmarca en el Campionat Nacional de Catalunya per categories, també acollirà el VII Campionat de Catalunya de Policies i Bombers i és puntuable per a la lliga de clubs i copa Catalana. La cita serà el 2 de desembre al municipi odenenc.

L'esdeveniment és presentava al saló de plens de l'Ajuntament d'Òdena amb la presència del VicePresident del Club Esportiu Mossos d'Esquadra (CEME), Josep Denuc, el director de la cursa, Carles Pérez i el regidor d'Esports, Valentín Robles, entre d'altres.

El director de carrera, Carles Pérez, va explicar el desenvolupament de l'esdeveniment esportiu i els aspectes tècnics. Així, Pérez va explicar que la prova consistirà en un primer tram de 5,4 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 2,7 km més de córrer. Enguany i com l'any pasat, un tant per cent de cada inscripció es destinarà, com a donació, a l'Associació Catalana de la Fibrosis Quística.

L'activitat està oberta a la participació de tothom i espera acollir al voltant de 250 atletes i prop de 400 visitants. Les persones interessades a participar poden fer la seva inscripció a www.triatlo.org

El vicepresident del CEME, Josep Denuc, va agrair la col·laboració de l'Ajuntament i va mostrar la seva satisfacció per la gran acollida que el municipi sempre té amb l'entitat i amb l'esdeveniment. Per la seva part, el regidor d'Esports, Valentín Robles, va destacar la importància que grans esdeveniments esportius com aquest escullin Òdena com a escenari, ja que “ens permeten posar en valor i difondre la riquesa del nostre entorn natural”.

La Duatló està organitzada pel Club Esportiu de Mossos d'Esquadra (CEME) i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena. Les empreses col·laboradores són: caldos Aneto, Nutrisport, Coca Cola, HAMA, Bon Àrea,Team Loazano, Jordi Regordosa Fisioterapeuta (Portofino), Moto Club Igualada, Mc Donalds Igualada, GasXSatanas Team, Pallares Factory Bike Coffe, CAI Popular i Protecció Civil Òdena.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter