Aquest diumenge arriba la Xa Duatló d’Òdena

Dimarts 27/11/2018
8a Duatló de muntanya d'Òdena
Aquest diumenge tindrà lloc la Duatló d'Òdena, una prova que s'emmarca en el VII Campionat de Catalunya de Policies i Bombers i que és puntuable per al Circuit Català de Duatló de Muntanya i Lliga de Clubs. La cita arriba a la seva decena edició.

L'esdeveniment es presentava el 9 de novembre al saló de plens de l'Ajuntament d'Òdena amb la presència del president del Club Esportiu Mossos d'Esquadra (CEME), Joan Carles Molinero, el director de la cursa, Carles Pérez i el regidor d'Esports, Valentín Robles.

El director de carrera, Carles Pérez, va explicar el desenvolupament de l'esdeveniment esportiu i els aspectes tècnics. Així, Pérez va explicar que la prova consistirà en un primer tram de 5,4 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 2,7 km més de córrer. Enguany i com l'any pasat, un tant per cent de cada inscripció es destinarà, com a donació, a l'Associació Catalana de la Fibrosis Quística.

L'activitat està oberta a la participació de tothom i espera acollir al voltant de 250 atletes i prop de 400 visitants. Les persones interessades a participar poden fer la seva inscripció a www.triatlo.org fins el dijous a les 00:00.

En la seva presentació, el president del CEME, Joan Carles Molinero, va agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena i va mostrar la seva satisfacció per la gran acollida que el municipi sempre té amb l'entitat i amb l'esdeveniment. Per la seva part, el regidor d'Esports, Valentín Robles, va destacar la importància que grans esdeveniments esportius com aquest escullin Òdena com a escenari, ja que “ens permeten posar en valor i difondre la riquesa del nostre entorn natural”.

La Duatló està organitzada pel Club Esportiu de Mossos d'Esquadra (CEME) i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena. Les empreses col·laboradores són: Dental Igualada, caldos Aneto, Nutrisport, le monde des courses, Coca Cola, Jordi Regordosa Fisioterapeuta (Portofino), Mc Donalds Igualada, Caprabo, Pallares Factory Bike Coffe.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter