Òdena acull l’acte central del programa del 25N de la Mancomunitat

Dimecres 28/11/2018
25 N
El municipi d'Òdena acollia aquest diumenge l'acte central de la programació d'actes que organitza la Mancomunitat d'Òdena amb motiu del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Així, al Teatre Centre Unió Agrícola es feia la concentració i es llegia el manifest contra la violència masclista de mà de les regidores d'Igualtat d'Òdena, Vanessa Massons, de Vilanova del Camí, Silvia Cáceres i d'Igualada, Carme Riera.

D'altra banda, Òdena ha tingut un paper molt important en l'organització dels actes i ha acollit un total de set actes del total de la programació. Així, va tenir lloc un taller per a joves d'edició de vídeos contra la violència de gènere, la conferència “el millor antídot contra l violència de gènere:estimar-te”, una caminada lila, una lectura de contes per a infants i la projecció d'una pel·lícula.

I com cada any, el balcó de l'Ajuntament d'Òdena va lluir la pancarta reivindicativa del 25N Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter