Es repeteix l’èxit de la Duatló

Dimarts 04/12/2018
X Duatló
El passat diumenge, Òdena acollia la Duatló d'Òdena amb un total de 222 inscrits, un èxit de participació que es tornava a repetir en aquesta desena edició.

La prova que s'emmarca en el Campionat Nacional de Catalunya per categories, també acollirà el VII Campionat de Catalunya de Policies i Bombers i és puntuable per a la lliga de clubs i copa Catalana. La cita va deixar el següent palmarès en la classificació masculina: Mario Sinues Mico del Club T-bikes Club Triatló, en segon lloc Israel Núnez Baticón sense club assignat i en tercera posició Adrià Noguera Soldevila del Club Triatló Lluçanès. Pel que fa a la classificació femenina el primer lloc va ser per Laura Terradas Ill del Club Triatló Granollers, en segon lloc Noemí Moreno Castañeda del C.A Igualada i en tercera posició Blanca Vallés Mejías del CERRR Igualada.

El director de carrera, Carles Pérez, va mostrar la seva satisfacció pel desenvolupament de la prova i va agrair la col·laboració de l'Ajuntament d'Òdena. El lliurament de premis va comptar amb la presència de l'alcalde Francisco Guisado i regidor d'Esports Valentín Robles que van destacar la importància que grans esdeveniments esportius com aquest escullin Òdena com a escenari, ja que permeten posar en valor i difondre la riquesa de l'entorn natural del municipi. L'acte també va comptar amb la participació de vicepresident del CEME, Josep Denuc i el cap Investigació ABP Anoia David Fernandez. A continuació, es va fer també el lliurament de la recaptació de les inscripcions al representant de la Catalunya Central de l'associació Catalana de la Fibrosis Quistica, Sergi Jodar i Gener.

La prova va consistir en un primer tram de 5,4 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 2,7 km més de córrer. Enguany i com l'any passat, un tant per cent de cada inscripció es va destinar, com a donació, a l'Associació Catalana de la Fibrosis Quística.

La Duatló està organitzada pel Club Esportiu de Mossos d'Esquadra (CEME) i compta amb el suport de l'Ajuntament d'Òdena. Les empreses col·laboradores són: caldos Aneto, Nutrisport, Coca Cola, HAMA, Bon Àrea,Team Loazano, Jordi Regordosa Fisioterapeuta (Portofino), Moto Club Igualada, Mc Donalds Igualada, GasXSatanas Team, Pallares Factory Bike Coffe, CAI Popular i Protecció Civil Òdena.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter