Òdena contracta a un tècnic auxiliar de manteniment d’edificis gràcies al programa de Garantia Juvenil

Divendres 14/12/2018
Escola
L'Ajuntament d'Òdena ha contractat a un tècnic auxiliar de manteniment d'edificis gràcies a una subvenció destinada a incentivar la contractació en pràctica de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Així, des del passat mes de novembre l'ens local disposa d'una persona en pràctiques que desenvolupa tasques de mantenidor d'edificis i que realitza les funcions als centres educatius municipals (escola Castell d'Òdena i llars d'infants municipals) durant el període 29/10/18 a 28/04/2019.

Els candidats per a poder ser contractats havien de constar inscrites com a demandants d'ocupació no ocupades al SOC i en Garantia Juvenil, acreditar la possessió d'un títol de formació professional de grau mig o títols oficialment reconeguts com a equivalents o un certificat de professionalitat que els habilités per a l'exercici professional, així com complir diversos requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

L'objectiu de la convocatòria de treball és incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. “El fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.

El programa de Garantia Juvenil del Servei Català d'Ocupació està cofinançat pel Fons Social Europeu amb el títol “La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d'ocupació per reduir l'atur juvenil” i el seu lema és “El fons Social Europeu inverteix en el teu futur”. El contracte de treball es va efectuar d'acord amb les condicions establertes en l'Ordre TSF/115/2018, d'1 d'agost, cofinançat per la Iniciativa d'Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu 2014-2020, amb un cofinançament del 91,89%.

logo garantia juvenil

 
La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter