Òdena acull amb èxit les activitats organitzades per Nadal

Dimecres 09/01/2019
El Parc de Nadal es consolida com un dels majors atractius de l'agenda nadalenca
Reis 2019
Òdena ha celebrat aquestes festes amb una farcida agenda d'actes per a tothom, però especialment han estat les activitats pensades per als més petits les que cal destacar. Així, ha estat el cas del Parc de Nadal, que enguany es consolidava com una de les millors ofertes de la comarca, ja que atreu molt públic de més enllà del municipi. La qualitat del servei i l'entrada gratuïta són els grans atractius del Parc de Nadal d'Òdena que va estar obert els dies 27, 28 i 29 de desembre.

El lliurament de les cartes als Reis Mags, les cavalcades del Pla de la Masia i del nucli d'Òdena o l'espectacular cantata de l'Escola Castell d'Òdena són els altres atractius de l'agenda nadalenca que els veïns i veïnes del municipi gaudeixen cada any amb els més petits de la casa, una obra de teatre el dia de la nit de Reis per fer més curta l'espera dels nens i nenes....

El desembre ha anat ple d'activitats nadalenques, tallers de cuina, campanya de recollida de joguines, la recepció de Nadal que l'Ajuntament fa cada any a les entitats del poble com agraïment a la seva tasca

D'altra banda, per aquestes dates, Òdena es mobilitza organitzant un munt d'activitats solidàries per col·laborar amb la Marató de TV3. Així aquest any es van fer des de les clàssics màsters class de zumba i danses, fins al tradicional concert de la marató fins a la pujada al Puig Aguilera per instal·lar-hi el pessebre que tots els anys fan la Colla d'Excursionistes Òdena Matinera. Tothom hi va participar, els més joves fent tallers de xapes que després van vendre al mercat i els més minis amb les curses que organitzen les llars d'infants. Cal destacar també que el diumenge 16, el Mercat del Pla d'Òdena va organitzar una jornada solidària amb un munt d'activitats per a recollir donatius.

Com és tradicional per aquestes dates, l'Ajuntament d'Òdena engega la campanya de recollida de joguines. Per una banda, en col·laboració amb la Creu Roja Anoia, es recullen joguines noves i per altra banda, i com a iniciativa pròpia de l'ajuntament, es recullen joguines de segona mà per al Ludoespai.

Tant les joguines noves com les de segona mà es poden portar fins al 15 de desembre a l'Ajuntament i al Centre Cívic del Pla d'Òdena.

La campanya de les joguines noves de la Creu Roja té la finalitat que cap nen de la comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis, cobrint així les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l'adquisició de regals pels seus fills. Els criteris d'accés a la campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi. Des de Creu Roja, un any més, es fa una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. Cal que siguin joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Pel que fa a la campanya de recollida de joguines de segona mà té l'objectiu de donar-li una segona vida a les joguines abans de llençar-les, contribuint en la cura pel medi a la mateixa vegada que es transmeten valors solidaris i ecològics als fills/es. Tot el material que es recull es destina al Ludoespai del Centre Cívic del Pla d'Òdena, un espai on les famílies poden anar amb els seus fills/es a jugar i compartir amb altres infants i famílies a les tardes.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter