Cap de setmana solidari a Òdena per la investigació del càncer infantil

Dimarts 29/01/2019
candela
El grup d'Òdena de l'entitat “Pulseras Candela” organitza per aquest cap de setmana dos dies plens d'activitats esportives i culturals amb l'objectiu de recollir diners per a la investigació del càncer infantil a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Així, dissabte durant tot el dia hi haurà jornada esportiva al Pavelló Mestre Vila Vell amb partits de diferents disciplines, una exhibició de gimnàstica rítmica, un taller de pintacares i la visita de personatges Disney. L'entrada al recinte serà un donatiu de 3 € i permetrà entrar en el sorteig d'una panera que es rifarà al matí i una altra a la tarda. Durant els dos dies, és a dir dissabte i diumenge, al matí tindran lloc diferents partits del C.E.Òdena al camp de futbol, l'entrada serà un donatiu de 3 € que també donarà dret a participar en el sorteig d'un pernil.

Diumenge, al Teatre Unió Agrícola tindrà lloc un vermut solidari amb actuacions en directe de Els Trobadors de l'Anoia, els Konkatrons, David Polo, Lati 2 i Bollywood Òdena. Els tiquets del vermut seran un donatiu de 5 € amb la possibilitat també de guanyar el sorteig d'una nit d'hotel. El beure i menjar són gentilesa de comerços amics.

Pulseras Candela és una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2013 amb Candela, una nena ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia. Per a omplir les llargues hores que passava l'hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dues de les seves amigues, Mariona i Daniela, van decidir donar el nom de Candela a les polseres i van tenir la idea de muntar una parada al seu poble per a recaptar diners per a la recerca del càncer infantil. Des d'aleshores molts grups i entitats col·laboren en la fabricació i/o distribució de les polseres Candela: escoles, llars d'ancians, associacions de veïns, botigues, clubs esportius ... A Òdena, un grup de dones es reuneixen cada dijous de 15:30 a 18:30 a l'antic consultori mèdic del nucli antic d'Òdena per a fer polseres i organitzar altres activitats amb l'objectiu de col·laborar amb la investigació del càncer infantil. El grup està obert a la participació de tothom.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter