Òdena tanca els actes solidaris per la Marató amb una recaptació de casi 2000 €

Dimarts 29/01/2019
15 Aplec sardanista
Amb motiu de la Marató de TV3 que enguany estava dedicada a la lluita contra el càncer, Òdena va organitzar un gran grapat d'actes per tal de col·laborar-hi. L'Ajuntament, les entitats, les associacions de veïns i veïnes, l'escola i les llars d'infants, es van mobilitzar mobilitzar-se amb l'organització d'activitats per a recollir donatius. Així, l'últim acte celebrat va ser aquest cap de setmana amb l'Aplec sardanista en el marc de la Fira dels Torrons i deixava una suma total de 1844,78 euros recaptats.

El tret de sortida el van donar els joves de l'Espai Jove amb un taller de xapes que van vendre diumenge al Mercat del Pla. L'Escola Castell d'Òdena i les dues llars d'infants també van organitzar actes per a col·laborar. Així, cada una de les llars va fer una cursa de nadons; Els Vailets ho van fer al carreró que hi ha entre l'Ajuntament i l'església i arribada al poliesportiu i L'Avió de Paper ho va fer a la pista poliesportiva del Pla d'Òdena. L'endemà, l'AMPA de l'Escola Castell d'Òdena va organitzar un zumba kids i un berenar solidari a l'escola a les cinc de la tarda.

El diumenge 16 de desembre, dia que TV3 va emetre en directe el seu programa, va començar amb una caminada popular amb la colla excursionista d'Òdena matinera per pujar al Puig Aguilera a instal·lar-hi el pessebre com és costum de cada any i que sempre aprofinten per a recollir donatius. El mateix diumenge, al Mercat del Pla, es va concentrar tot el gruix d'activitats. Va ser una matinal farcida d'actes per a tots els gustos i les edats. Així, hi va haver una batukada amb els Konkatrons, una exhibició i classe oberta de country amb el grup Òdena Country, danses de la màgica Índia amb Bollywood d'Òdena, exhibició de l'escola de dansa urbana Urban Essence, màster class de zumba a càrrec de Rocío Olmedo, jam de swing amb Swing Anoia, tallers de dibuixos per Kimo-kap, taller de creativitat per les Dones dels Dilluns, tallers infantils del Fòrum de Dones d'Òdena, taller de bellesa i auto maquillatge Mary Kay, tallers infantils i pintacares a càrrec de l'Ajuntament, parada solidària 7 Vides, sortejos, tastets...

Per acabar el diumenge, va tenir lloc el concert de la Marató al Teatre Unió Agrícola amb les actuacions de: la Rondalla Els Trobadors de l'Anoia (cançó popular), Mònica Bell (cantautora), Els Maquis (grup de rock), Latí 2 (trio de música pop), Alfons Mula (roquer), Toni Smith (cantautor), Herència de baco, (rock d'autor amb toc argentí). A l'altre setmana va tenir lloc una màster class de zumba al Centre Cívic del Pla de la Masia amb el mateix objectiu solidari i, finalment, aquest passat diumenge 27 de gener, en el marc de la Fira dels Torrons, va tenir lloc l'aplec sardanista que cada any aprofita també per a recollir donatius. A banda dels actes organitzats, entitats com el grup del PSC del municipi també fan cada any el seu donatiu a la causa.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter