Òdena cerca dones que vulguin exposar el seu talent a la I Fira de les Dones

Dimecres 30/01/2019
Dia Internacional de la Dona
Amb motiu del Dia Internacional de la Dona que tindrà lloc el pròxim 8 de març, Òdena està organitzant per primera vegada una Fira de la Dona, un espai on les dones puguin exposar el seu talent artístic, habilitats professionals, capacitats esportives…

Fira de la dona d'Òdena té com a objectiu donar a conèixer el valor, les capacitats i les habilitats de la dona. La riquesa artística, el coratge, l'essència, l'emprenedoria, el lideratge,… Òdena convida a participar a totes les dones que vulguin mostrar alguna de les seves habilitats mitjançant una parada o bé a través d'alguna activitat com tallers o xerrades.

Tradicionalment, les dones han ocupat l'espai privat de la societat, ocupant-se de les tasques domèstiques, la cura i l'atenció a la família i la comunitat. La històrica distinció entre l'espai públic -reservat pràcticament als homes- i el privat, -ocupat per les dones-, ha mantingut limitada la participació social de les dones i ha dificultat que poguessin accedir en igualtat als béns i als recursos. Aquesta fira vol posar en valor el paper de la dona a la societat i donar visibilitat a totes les dones treballadores i amb talent que, amb determinació i motivació, tiren endavant i lluiten per un futur igualitari.

Les persones interessades a participar i/o rebre més informació poden trucar al telèfon de l'Ajuntament 93 801 74 34.

La I Fira de la Dona tindrà lloc el diumenge 10 de març de les 10 del matí a les 2 de la tarda en un espai habilitat especialment per l'ocasió al Mercat del Pla, al Carrer Lleida del Pla d'Òdena (conegut com l'antic carrer de la Rosdor).

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter