Es consolida “L’hora del Cafè”, un espai de trobada al Centre Cívic del Pla d’Òdena

Dimecres 30/01/2019
L'hora del cafè
Després d'un any de la primera trobada, "L'hora del cafè" s'ha convertit en una cita fixa al calendari d'un bon grup de persones que l'esperen cada mes. Amb una tassa de cafè, els i les assistents comparteixen la tarda entorn algun tema d'interès amb alguna xerrada o activitat organitzada.

El passat dimarts 29 de gener es van fer dinàmiques relacionades amb les virtuts de les persones, fent reflexionar sobre un mateix, amb l'objectiu de millorar l'autoestima i pensar com ens veiem o com veiem als altres. Les següents trobades planificades seran el 19 de febrer i el 19 de març, són gratuïtes i estan obertes a tothom.

"L'hora del Cafè" és un espai de trobada que va sorgir de manera espontània després que el casal de la gent gran del Centre Cívic del Pla organitzés una activitat amb motiu del Dia de la Dona, va ser aleshores quan els i les participants van considerar la possibilitat de donar-li continuïtat a les trobades amb contingut d'interès. I així ha estat gairebé un any després.

En aquestes trobades el que es pretén és tenir un temps i espai, amb un clima relaxat i tranquil, amb bona companyia per parlar sobre temes que interessin i que ajudin al creixement personal.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter