Pulseras Candela recull 2.205 € en un cap de setmana solidari

Dimarts 12/02/2019
Candela
El grup d'Òdena de l'entitat “Pulseras Candela” ha recollit un total de 2.205 € en donatius amb motiu del cap de setmana solidari que van organitzar el passat dissabte 2 i diumenge 3 de febrer, dos dies que van omplir d'activitats esportives i culturals amb l'objectiu de recollir diners per a la investigació del càncer infantil a benefici de l'Hospital Sant Joan de Déu.

Així, el dissabte durant tot el dia hi va haver una jornada esportiva al Pavelló Mestre Vila Vell amb partits de diferents disciplines, una exhibició de gimnàstica rítmica, un taller de pintacares i la visita de personatges Disney. L'entrada al recinte era un donatiu de 3 € i incloïa la participació en un sorteig de dues paneres. Durant els dos dies, és a dir dissabte i diumenge, també van tenir lloc diferents partits del C.E.Òdena al camp de futbol, l'entrada era un donatiu de 3 € que també donava dret a participar en el sorteig d'un pernil.

Diumenge, al Teatre Unió Agrícola va tenir lloc un vermut solidari amb actuacions en directe. Els tiquets del vermut eren també donatiu amb opció a guanyar el sorteig d'una nit d'hotel. El beure i menjar van ser gentilesa de comerços amics.

“Pulseras Candela” d'Òdena agraeix profundament la bona acollida dels actes i la generositat de les persones que van participar, tant els donatius del públic, com la participació i col·laboració d'entitats i empreses i començos.

Pulseras Candela és una associació sense ànim de lucre que va néixer el 2013 amb Candela, una nena ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu per leucèmia. Per a omplir les llargues hores que passava l'hospital, una voluntària li va ensenyar a fer polseres amb fils de color. Poc temps després, dues de les seves amigues, Mariona i Daniela, van decidir donar el nom de Candela a les polseres i van tenir la idea de muntar una parada al seu poble per a recaptar diners per a la recerca del càncer infantil. Des d'aleshores molts grups i entitats col·laboren en la fabricació i/o distribució de les polseres Candela: escoles, llars d'ancians, associacions de veïns, botigues, clubs esportius ... A Òdena, un grup de dones es reuneixen cada dijous de 15:30 a 18:30 a l'antic consultori mèdic del nucli antic d'Òdena per a fer polseres i organitzar altres activitats amb l'objectiu de col·laborar amb la investigació del càncer infantil. El grup està obert a la participació de tothom.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter