Òdena commemora el Dia Internacional de les Dones amb una àmplia agenda

Dimarts 05/03/2019
Dia de la Dona
Aquest 8 de març arriba a Òdena amb un munt d'activitats organitzades per a commemorar el Dia Internacional de les Dones. Enguany i com a gran novetat, s'ha organitzat la I Fira de les Dones el diumenge 10 al Mercat del Pla de la Masia, una mostra que acollirà més de 65 expositores que visibilitzaran el talent de les dones a través d'exposicions d'art, tallers de diverses disciplines, venda de productes, xerrades de creixement personal, música en directe, teatre, performance, màster class...

D'altra banda, l'Ajuntament ha organitzat per segona vegada el concurs “fem visibles les dones de l'Espai Jove d'Òdena”, una activitat pensada per a joves d'entre 10 i 18 anys, perquè escullin una dona que els inspiri i que sigui la seva ídola. Només han de portar un ta un dibuix, una foto, una poesia o un escrit i dir per què volen fer visible aquesta dona. Els interessats/es poden portar els treball del 20 de febrer al 7 de març als Espais Joves d'Òdena (El Pla i Nucli). El 12 de març es lliuraran els premis i s'exposaran els treballs al centre recreatiu i cultural.

També pensat per als joves s'ha organitzat “Fem l'auca de la dona, amb frases cèlebres de dones úniques”, una activitat adreçada a joves de 10 a 16 anys el dimecres 6 de març de les 17:30 a 19:30 hores a l'Espai Jove Centre Cívic el Pla.

El Fòrum de Dones ha preparat per a l'ocasió un curs teòric de cuina ràpida a càrrec d'Isabel Albiñana Gordón, tècnica dietista i professora d'alimentació saludable pel dissabte 16 de març a les 17:30 hores al saló de plens de l'Ajuntament d'Òdena.

Al Centre Cívic del Pla de la Masia tindrà lloc un conta contes amb la lectura del conte “Nenes extraordinàries”, a càrrec de Vanessa Gómez. L'activitat està adreçada a famílies i infants de 0 a 8 anys el dijous 7 de març de les 17:30 a 18:30 hores.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter