Es viu un intens cap de setmana amb doble jornada de Carnavals

Dimecres 13/03/2019
Carnaval nucli
Aquest dissabte 9 de març i diumenge 10 Òdena va viure el Carnaval per doble partida, primer ho va fer al nucli antic el dissabte a la tarda i diumenge al Pla d'Òdena. El ball, els concursos de disfresses, els sortejos i les rues van prendre el protagonisme de dos dies de disbauxa.

Així, la festa va començar el dissabte omplint de disfresses els carrers del nucli antic del municipi, i és que els veïns i veïnes es van concentrar a les cinc de la tarda al Parc de la Font on els participants, de manera individual o per comparses. Seguint la música carnavalera, tothom es va passejar per diferents carrers fins a arribar al Pavelló Mestre Vila Vell, on va continuar la festa i xerinola amb un berenar per a tothom. Seguidament, hi va haver el lliurament de premis, els afortunats de la categoria individual de 0 a 6 anys van ser: Martí Ruiz amb la disfressa “ Gosset” (1r premi) i Lluc Serravinyals amb la disfressa “Marieta” (2n premi). A la categoria Individual de 7 a 12 anys els guanyadors/es van ser Claudia Gañan amb la disfressa “Rayo McQueen” (1r premi) i Nel Casanova amb la disfressa d'Ous ferrats (2n premi). En la categoria de més de 13 anys els guanyadors/es van ser la Núria Regordosa amb la disfressa “Professora Mcgonagall” (1r premi) i Rafi López amb la disfressa Rafi Lopez amb la disfressa “Carrossa de la Cenicienta” (2n premi). Les quatre comparses guanyadores van ser “No me pises que llevo chanclas”, “Pirates del reciclatge”, “Aldea pitufina” i “Fem l'indi”. El jurat estava format per membres de les entitats: AMPA de l'Escola Castell d'Òdena, Fòrum de Dones d'Òdena, Club de Petanca Odenense, Caramellaires d'Òdena, Ball de Crespelles, Espai Jove i Konkatrons.

Diumenge a la tarda, va arribar el torn del Carnaval del Pla d'Òdena, que va començar a dos quarts de cinc de la tarda amb les inscripcions dels participants a les pistes de la petanca i a les cinc de la tarda es va iniciar la rua pels carrers del barri. En arribar al Centre Cívic del Pla d'Òdena hi va haver música amb DJ i berenar per a tothom. A continuació, es va celebrar el lliurament de premis. Els afortunats van ser, en la categoria infantil menors de 15 anys, la disfressa de Mack (Clàudia Gañan) amb el primer premi, la disfressa “Diario Mágico” (Judith López) amb el segon premi i amb el tercer premi la disfressa “Ángel Caído” (Eider Belenguer) i la categoria de més de 15 anys la va guanyar la disfressa “Voldemor” (Jordi Regordosa) amb el primer premi, “Dumbledore” (Imma Llamas) el segon premi, i el tercer premi va ser per la disfressa “Els Pirates” (David Huguet). Pel que fa a les comparses, els afortunats van ser “Los egipcios locos” amb el primer premi, “No me pises que llevo chanclas” i el tercer premi per “Venim d'una altre galaxia”

El jurat del concurs de disfresses i comparses estava format per un representant de cada una de les entitats: UD Rebrot, Club Petanca Odenense, Associació de Veïns La Coraza, la Comissió de Reis de Sant Pere i del Pla d'Òdena, l'Associació de Jubilats del Barri Sant Pere i Pla de la Masia i un membre de l'Ajuntament d'Òdena.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter