Se celebra el Dia Mundial de la Poesia amb un recital popular

Dimarts 19/03/2019
Dia de la Poesia
Aquest divendres 22 de març, a les 19.30 h, Òdena celebrarà per tercer cop el Dia Mundial de la Poesia amb un recital popular de poemes obert a la participació de tothom. L'activitat tindrà lloc a l'ermita de Sant Miquel i els poemes estaran acompanyats de la música en directe de la guitarra del company de l'Ajuntament d'Òdena, Pere Regordosa.

Tothom que vulgui participar-hi només ha d'escollir un poema que li agradi, propi o bé d'algun altre poeta, conegut o no, i presentar-se a l'acte per llegir-lo. Per facilitar l'organització s'agrairà que les persones interessades ho comuniquin abans trucant a l'Ajuntament (938017434) o enviant un correu electrònic a regordosabp@odena.cat.

Marc Guarro, corrector i moderador de clubs de novel·la i tallers de poesia, conduirà l'acte. A l'acte també hi assistirà l'alcalde, Francisco Guisado, que donarà la benvinguda als presents i animarà tothom a participar d'actes com aquest, que treuen la cultura dels prestatges i a través dels quals es comparteix coneixement amb els veïns i veïnes.

Cada any, coincidint amb el 21 de març, la UNESCO celebra el Dia Mundial de la Poesia i convida a reflexionar sobre el poder del llenguatge poètic i les capacitats creadores de cada persona. D'acord amb la decisió de la UNESCO, el principal objectiu d'aquesta acció és donar suport a la diversitat lingüística a través de l'expressió poètica i donar l'oportunitat a les llengües amenaçades de ser un vehicle de comunicació artística en les seves comunitats respectives.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter