Se celebra per tercer any consecutiu el Dia Mundial de la Poesia

Dimarts 26/03/2019
poesia
El passat divendres 22 el municipi d'Òdena celebrava el Dia Mundial de la Poesia amb un emotiu acte a l'ermita de Sant Miquel, on els veïns i veïnes amants i aficionats de la poesia van participar recitant els seus poemes o poemes d'altres autors. Es van recitar un bon grapat de poemes, en diferents idiomes, alguns fins i tot acompanyats de la música de la guitarra d'en Pere Regordosa, tècnic de cultura de l'Ajuntament d'Òdena, qui va delectar als assistents amb un petit repertori de cançons.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde, Francisco Guisado, qui va donar la benvinguda i va agrair la participació en l'acte. La regidora de comunicació Vanessa Massons també hi va ser present. Marc Guarro, corrector i moderador del club de la lectura del municipi va ser l'encarregat de conduir l'acte.

Aquesta ha estat la tercera edició, i tot i ser una activitat de participació minoritària, enguany es van aplegar més d'una trentena de persones, deu de les quals van participar recitant poemes. El consistori aposta per seguir oferint aquest espai íntim d'homenatge a la cultura i en concret a la poesia.

Cada any, coincidint amb el 21 de març, la UNESCO celebra el Dia Mundial de la Poesia i convida a reflexionar sobre el poder del llenguatge poètic i les capacitats creadores de cada persona. D'acord amb la decisió de la UNESCO, el principal objectiu d'aquesta acció és donar suport a la diversitat lingüística a través de l'expressió poètica i donar l'oportunitat a les llengües amenaçades de ser un vehicle de comunicació artística en les seves comunitats respectives.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter