La Gent Gran del Pla d’Òdena aprèn en una xerrada sobre què fer davant un incendi a l’habitatge

Dijous 28/03/2019
xerrada bombers
En el marc de les xerrades de "L'hora del cafè", la tarda del dimarts 19 va tenir lloc el taller “Incendis en l'habitatge. Què fer?”, al Centre Cívic del Pla d'Òdena. La conversa va anar a càrrec del bomber Moisés Galán i els assistents van poder aprendre què fer davant un incendi a casa i com preveni'l.

“L'Hora del Cafè” s'ha convertit en una cita fixa al calendari d'un bon grup de persones que l'esperen cada mes. La següent trobada planificada serà el 19 d'abril, són gratuïtes i estan obertes a tothom.


"L'hora del Cafè" és un espai de trobada que va sorgir de manera espontània després que el casal de la gent gran del Centre Cívic del Pla organitzés una activitat amb motiu del Dia de la Dona, va ser aleshores quan els i les participants van considerar la possibilitat de donar-li continuïtat a les trobades amb contingut d'interès. I així ha estat gairebé un any després.


En aquestes trobades el que es pretén és tenir un temps i espai, amb un clima relaxat i tranquil, amb bona companyia per parlar sobre temes que interessin i que ajudin al creixement personal.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter