El Mercat del Pla d'Òdena cedeix espais per a nous paradistes de forma contínua o puntual

Dimecres 03/04/2019
Mercat del Pla
El Mercat del Pla d'Òdena que se celebra tots els diumenges al carrer Lleida (on hi havia l'antiga Rosdor) posa a disposició de totes aquelles persones que vulguin donar a conèixer el seu negoci o establiment aquest espai per a poder fer-ho. L'organització ofereix la modalitat de poder parar de manera temporal o esporàdica, així el comerciant pot escollir si participar en el mercat de forma puntual (ja sigui en dates amb puntes de venda, per promocionar-se, per liquidar estocs,…) o amb continuïtat perquè els seus clients el localitzin sempre.

Amb aquesta nova mesura, l'Ajuntament pretén captar nous paradistes i diversificar l'oferta, adaptant-se a les necessitats de cada comerciant ja que és una de les peticions que ha rebut en repetides ocasions. En aquest sentit, s'ha valorat positivament la proposta ja que un dels objectius de l'Ajuntament és fomentar el comerç de proximitat.

El mercat del Pla és un punt de trobada per a molts veïns del barri del Pla d'Òdena i d'altres municipis propers a la zona del mercat com Vilanova del Camí, Igualada i Santa Margarida de Montbui. La voluntat és que amb aquesta nova alternativa que s'ofereix a partir d'ara guanyi activitat i varietat i que propiciï, encara més, la socialització d'aquesta zona.

El Mercat del Pla d'Òdena és un mercat actiu on al llarg de l'any es duen a terme diferents iniciatives orientades a dinamitzar-lo, atraient tant a compradors com a noves parades. Es realitzen fires temàtiques en els espais annexes, sortejos, difusió de projectes solidaris …

Amb aquesta nova modalitat s'obre una nova via per a parar els diumenges. En qualsevol cas, sigui amb caràcter fixe, esporàdic o temporal les persones interessades han de presentar a l'Ajuntament d'Òdena una instància de forma presencial o a través de la Seu electrònica www.odena.cat. Per a més informació, es pot contactar amb promoció econòmica al telèfon 93 801 74 34 o al correu suareznc@odena.cat


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter