Comença el cicle “Diumenges de teatre”

Dimarts 09/04/2019

El pròxim diumenge 14 d'abril comença el cicle de “Diumenges de teatre” al Teatre Unió Agrícola d'Òdena amb la programació inicial de tres obres que tindran lloc el dumenge 14 d'abril, 5 de maig i 9 de juny, totes a les 12 del migdia i amb un preu popular de 3 €.

Així la primera sessió, que tindrà lloc aquest diumenge, serà amb la representació “Mare Terra”, un espectacle d'actors i titelles per a infants sobre l'aparició de la vida a la Terra. El Bernat té cinc anys i una pila de preguntes sense resposta: “D'on van sortir la lluna, el sol, les estrelles i el planeta Terra?”; “Com és que tots els dinosaures es van morir?”, “Abans de ser a la panxa de la mare, on era jo?”. Una nit, quan s'acaba d'adormir, uns personatges molt estranys entren a la seva habitació, hi construeixen una carpa de circ i es preparen per explicar-li, a través de diferents números, l'origen de la vida al planeta Terra, des de la gran explosió del Big Bang fins a l'aparició de l'ésser humà.

La segona obra, que serà el 5 de maig, serà “Katia” amb Montse Pelfort i Maria Berenguer, un espectacle per a infants a partir de 3 anys, inspirat en les preguntes dels nostres fills sobre la naturalesa i en els llibres de Charles Darwin, Richard Dawkins i Richard Feynman. Kàtia ens parla de voler saber, de la necessitat de trobar els nostres orígens, de la voluntat de recordar i entendre d'on venim. És la història d'una mare i una filla, que emprenen un viatge per mirar de respondre les preguntes que es planteja la petita. Aquest espectacle parla de l'adopció, dels interrogants que desperta, dels neguits que motiva, i ho fa a través d'una història plena de joc i aventura a la recerca d'un objecte ben quotidià: una foto.

La tercera obra serà el diumenge 9 de juny amb “El silenci d'Hamelin” amb Olalla Moreno, Jordi Farrés i Pep Farrés. Què passaria si al conte del famós flautista hi hagués una nena sorda? La Clara i el Bruno són germans. Són dos dels nens que van viure allò que va passar a la ciutat d'Hamelín. Ara ja són grans, i un personatge estrany els ha demanat d'explicar-ho de nou. De vegades cal tornar al passat per posar les coses a lloc. Objectes, paraules, llengua de signes, un DJ particular, silenci... i els avantatges de tenir desavantatges. Un espectacle al voltant de les altres capacitats i les coses que no es diuen... que acaben surant a la superfície.

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter