Es viu la seva Festa Major

Dijous 02/05/2019
Festa Major 2019
Com és tradicional pel pont de maig va arribar la Festa Major d'Òdena. Enguany els actes van començar el divendres 26 d'abril fins al dimecres 1 de maig amb alguns canvis en la programació tradicional a causa de les la celebració de les eleccions generals que va obligar a traslladar la Volta Ciclista d'Òdena que se celebrarà el diumenge 12 de maig.

La festa va començar amb el toc de campanes a les cinc de la tarda del divendres i a continuació amb la cercavila amb els konkatrons. A dos quarts de set, al Teatre Unió Agrícola, va tenir lloc l'espectacle familiar de màgia i humor amb el Mag Marín. A un quart de es va celebrar la inauguració de l'exposició de la galeria odenenca amb obres dels veïns i veïnes i l'exposició fotogràfica “Arrels” del fotògraf David Ribera, un recull d'imatges realitzades durant tot el procés de construcció de l'edifici del Centre Fraternal i Instructiu.

Al vespre, a dos quarts de deu, va ser el torn pels més grans amb l'espectacle del Grup Vella Amistat també al Teatre Unió Agrícola que es va omplir de gom a gom. En el mateix lloc, però ja de matinada, a l'una del matí, el joves van ballar amb la disco mòbil.

La festa va continuar dissabte a les quatre de tarda amb una melé de Festa Major a les pistes de la petanca del Pla d'Òdena. A un quart de cinc va ser el torn d'un partit de bàsquet femení al Poliesportiu Mestre Vila Vell i a les cinc al camp de futbol partit de futbol de tercera catalana. A les deu de la nit hi va tenir lloc el concert “Elogiant a Charlie Chapin” al Teatre Unió Agrícola.

Diumenge, amb motiu de les eleccions, es va celebrar la missa solemne de Sant Pere Màrtir cantada per la Coral Shola Cantorum d'Igualada, a les onze a l'església de Sant Pere Apòstol.

Dimarts dia 30, a les sis de la tarda a la Plaça del Centre de l'Espelt va haver l'espectacle familiar “Una paradeta particular” a càrrec de l'actriu i pallassa “La bleda”. A dos quarts de nou del vespre, al Centre Cívic del Pla d'Òdena fou el torn del concert Commemoratiu dels 40 anys als escenaris de Sánchez Molina i a dos quarts d'onze, al Teatre Unió Agrícola, el concert de rock de tots els temps amb “Black Star”.

Dimecres 1 de maig, a les dotze del migdia va tenir lloc al Parc de la Font el tradicional Concurs de Colles Sardanistes que enguany celebrava la 48 edició. A les cinc de la tarda, hi va haver la recollida de bandera del ball de crespelles i després cercavila. A les sis va començar el ball de crespelles al Parc de la Font quan es donarà a conèixer el/la confrare d'honor 2019.

El torn de les Festes del Roser de L'Espelt serà el divendres 10, dissabte 11 i diumenge 12. També serà el torn de la celebració de la Volta Ciclista d'Òdena el diumenge 12, una edició que compleix 70 anys i que per a celebrar-ho s' ha editat un llibre amb un recull de la història d'aquesta cursa la història del ciclisme a Òdena i del Gran Premi, amb classificacions, etapes, recorreguts, anècdotes i més de 500 fotografies. El llibre es presentarà el dissabte 11 de maig, a dos quarts de vuit, a la biblioteca L'Atzavara a càrrec del seu autor, Josep Ma Vicenç.


 


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter