Dissabte s'obre la piscina municipal

Dimarts 04/06/2019
La temporada anirà de dissabte 8 de juny fins diumenge 8 de setembre.
PISCINA 2019
Òdena engega aquest dissabte 8 de juny la temporada de piscina amb una piscina posada a punt. Durant els darrers mesos s'han dut a terme petits arranjaments i millores a les instal·lacions perquè els veïns i veïnes puguin gaudir del servei durant tot aquest estiu.

La posada a punt de la instal·lació ha constat principalment de la neteja amb profunditat del fons de la piscina i canvi de tota l'aigua, de substitució de rajoles malmeses, arranjaments de la tanca exterior, creació d'una gran zona d'ombra amb un envelat, posada a punt del sistema de cloració i neteja d'aigües i s'ha canviat el bru, s'ha repassat la gespa i s'ha fumigat per erradicar les formigues i les abelles. Està previst en les pròximes setmanes instal·lar una paret limitadora de visió en els vestidors de les dones. D'altra banda, s'ha asfaltat el C/ Baix que dona accés a la piscina i s'ha arranjat el pàrquing.

Les persones interessades poden realitzar els abonaments al registre de l'Ajuntament (Plaça Major, 2) de dilluns a divendres de les 8-15 h i els dilluns i dimarts de les 16.30-19 h. (durant els mesos de juliol i agost a la tarda romandrà tancat el registre de l'Ajuntament) i al Centre Cívic del Pla d'Òdena, dimarts i divendres de 12.30 h a 14.30h.

Els preus de l'entrada es mantenen com en els darrers anys en 3,50 € els dies laborables i 5 € els dies festius. En el cas dels menors d'entre 5 i 16 anys i els majors de 60 anys el preu és de 2,50 €. L'horari de la piscina al llarg de tota la temporada serà de les 10 h a les 20 h, tots els dies de la setmana.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter