Presentació del llibre “El sexe que volem les dones” a la nova biblioteca

Dimecres 12/06/2019
Atzavara-sexe
Aquest dimarts 11 de juny a  la sala d'actes de la biblioteca l'Atzavara d'Òdena es va fer la presentació del llibre “El sexe que volem les dones” a càrrec de la seva autora Carme Sánchez Martín. 


Carme Sánchez és psicòloga i sexòloga i fa més de vint anys que atén pacients a la seva consulta. La majoria són dones amb una experiència comuna: no aconsegueixen gaudir del sexe. A “El sexe que volem les dones” l'autora recull casos reals i desenvolupa un concepte clau: el sexe és un joc, el joc dels adults. 


L'autora va interactuar amb les persones assistents i va oferir una xerrada divertida i molt amena.  Aquestes  van valorar molt positivament l'interès de la temàtica i van destacar que en tot moment es va basar en el respecte.  


Aquest és el primer acte que acull la biblioteca l'Atzavara des que va obrir les seves portes el  passat dia 3 de juny i estava englobada en l'agenda de la MICOD en els diferents activitats que es porten a terme aquests dies en els municipis de la Conca d'Òdena en la celebració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones. 
 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter