Aquest cap de setmana se celebra la Festa dels Barris del Pla d’Òdena

Dimecres 26/06/2019
Festa Barri Sant Pere, Pla de la Masia i Sant Ramon 2013
Aquest cap de setmana se celebra la 34 edició de la Festa Major dels barris de Sant Pere, Pla de la Masia, Sant Ramon i Manyoses. Seran tres dies farcits d'activitats per a totes les edats i tots els gustos que tindran lloc, principalment, a la pista poliesportiva i al Centre Cívic.

Així, la festa començarà divendres a les nou de la nit amb el llançament del “chupinazo” i la traca d'inici de festa, a continuació a la pista poliesportiva tindrà lloc el sopar amb barbacoes perquè tots els assistents es cuinin el seu menjar. Hi haurà taules i cadires per a tothom. Després del sopar es podrà gaudir de l'actuació del grup Som-hi Band.

Dissabte començarà la jornada a les deu del matí amb jocs infantils, inflables i el toro mecànic a la pista poliesportiva. També hi haurà festa de l'escuma. Tot fins a les dues del migdia. Després de dinar, a les sis de la tarda hi haurà el torneig de petanca, a les cinc de la tarda, al camp de futbol tindrà lloc un triangular de futbol memoria Toni Gandía. Un cop acabat, es procedirà al tradicional partit de “casados contra solteros” i a un quart de deu al Centre Cívic hi haurà espectacle infantil de màgia. A la nit, a dos quarts d'onze, hi haurà discoteca mòbil a la pista poliesportiva.

Diumenge començarà el dia a les deu del matí amb un taller de kimo-Kap familiar al local de l'església. A les nou del vespre tindrà lloc el correfoc i l'espectacle pirotècnic a càrrec dels Cabrons de Vilanova del Camí, que posaran el punt final a les festes d'enguany. El recorregut serà: Pl. Sant Pere, St. Bartomeu, La Calç, St. Miquel, la Unió, Can Riba, La Línia, Aurora i al final a la Pista poliesportiva.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter