El Pla d’Òdena gaudeix de la seva Festa

Dimecres 03/07/2019

Festes Pla de la Masia i Barri Sant Pere
El Pla d'Òdena celebrava aquest cap de setmana la 35ena edició de la seva Festa Major, una festa arrelada, participativa i amb activitats variades.

Així, la festa va començar divendres a les nou de la nit amb el llançament del “chupinazo” i la traca d'inici de festa, a continuació a la pista poliesportiva va tenir lloc el sopar amb barbacoes. Després del sopar es va gaudir de l'actuació del grup Som-hi Band.

Dissabte va començar la jornada a les deu del matí amb jocs infantils, inflables i el toro mecànic a la pista poliesportiva. També hi va haver la festa de l'escuma. Tot fins a les dues del migdia. Després de dinar, a les sis de la tarda va tenir lloc el torneig de petanca, a les cinc de la tarda, al camp de futbol es va celebrar un triangular de futbol memorial Toni Gandía. Un cop acabat, es va procedir al tradicional partit de “casados contra solteros” i a un quart de deu al Centre Cívic hi va haver espectacle infantil de màgia. A la nit, a dos quarts d'onze de la nit va haver-hi discoteca mòbil a la pista poliesportiva.

Diumenge va començar el dia a les deu del matí amb un taller de kimo Kap familiar al local de l'església. A les nou del vespre va tenir lloc el correfoc i l'espectacle pirotècnic a càrrec dels Cabrons de Vilanova del Camí que van posar el punt final a les festes d'enguany.


 

La informació indicada no existeix o no té privilegis per veure-la.
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter