Presentació de l´alcalde

 

Benvinguts i benvingudes a la web de l'Ajuntament d'Òdena, l'aparador d'una administració propera als ciutadans. Aquesta web és una porta oberta al consistori, una línia de comunicació amb tots els nostres serveis.
Entre moltes altres, tenim la voluntat de fer i fer saber, des de l'honestedat i la transparència. Tothom ha de poder conèixer l'activitat del nostre Ajuntament i ho ha de poder fer a partir d'una informació actualitzada i veraç.
No és únicament una declaració d'intencions. Entenem que aquesta web és una eina imprescindible per a tots vosaltres. D'una banda, perquè us permet informar-vos en tot moment d'aquelles qüestions que tenen a veure amb Òdena i amb el vostre dia a dia (administració, serveis, comerç, cultura, oci, turisme...) i d'altra banda perquè us permet fer tràmits sense haver de desplaçar-vos. Així doncs, teniu obertes les portes d'aquest Ajuntament a totes les hores del dia.
Us animo a visitar la web de l'Ajuntament i a fer-nos arribar les vostres opinions i suggeriments per a ajudar-nos a construir una Òdena més oberta, integradora, solidària, viva i acollidora. Una Òdena propera a tothom.
Sou a casa vostra, si hi ha casa d'algú.

Francisco Guisado Santano
Alcalde-President Ajuntament d'Òdena

Francisco Guisado Santano

 

Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter