Salutació de l´alcaldessa

Benvolguts veïns i veïnes,
La principal funció d'aquest web ha de ser informar-vos de tota l'activitat municipal, des de la més administrativa fins a la més social amb l'agenda d'activitats, notícies, novetats…
Aquest web ha de ser un altre medi d'interrelació entre el ciutadà i l'administració pública local. I també un portal de transparència on el ciutadà disposi de tota la informació municipal.
D'altra banda, per a tots aquells que ens visiteu de fora,  aquí trobareu  tota la informació turística d'interès sobre el poble,  des de les visites guiades gratuïtes al Castell, llocs d'interès, rutes pel patrimoni i multitud de senders on practicar l'esport i gaudir de la natura.
La nostra voluntat és facilitar al màxim la tramitació electrònica i aprofitar les noves tecnologies per a fer-nos la vida més fàcil a tots i totes. En aquest sentit, estem treballant juntament amb la Diputació de Barcelona, en la creació d'una nova web que esperem que sigui una realitat el més aviat possible.
Com a alcaldessa, assumeixo aquest repte amb responsabilitat, rigor i sobretot amb moltes ganes de compartir-ho amb tots vosaltres i aprofito l'ocasió per convidar-vos a fer-nos arribar tots aquells suggeriments de millora que ens permetin fer millor aquest web.
En nom propi, i en el de tot el consistori, rebeu la més cordial salutació i benvinguda al web del nostre municipi.

Maria Sayavera i Seuba


Maria Sayavera Seuba
Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter