Tràmits

L'Ajuntament d'Òdena t'ho posa més fàcil. Abans d'adreçar-te a l'Ajuntament pots consultar els tràmits i gestions més habituals (instàncies genèriques, gestió de tributs, tauler d'anuncis, perfil del contractant, ofertes de treball, etc.)

 

activador tràmit
Seu Electrònica

Canal de comunicació on podrà consultar edictes, anuncis, ordenances municipals, pressupost, perfil del contractant i iniciar tràmits diversos a través d'una instància genèrica.

2
Factura electrònica

Les empreses i professionals podeu enviar les vostres factures electròniques i consulteu l'estat de la seva tramitació de forma senzilla i gratuïta.

3
Gestió i pagament de Tributs i impostos

Accediu fàcilment i en qualsevol moment per a realitzar consultes i tràmits sobre els tributs i altres ingressos corresponents al nostre municipi.

4
Perfil del contractant

Informació de l'activitat contractual: licitacions públiques en curs, adjudicacions i formalitzacions realitzades per l'Ajuntament.

5
Activitats

Informació i descàrrega dels tràmits que es poden realitzar per iniciar una activitat en el municipi

6
Instància genèrica, padró, urbanisme i activitats

Aquí podreu adreçar qualsevol petició que tingueu, així com sol·licitar un volant o certificat d'empadronament, l'alta o baixa al padró municipal o, com a novetat, a la sol·licitud d'accés a la informació pública.

7
Cita amb càrrec electe o tècnic municipal

Aquesta sol·licitud us permet demanar cita perquè us atengui un càrrec electe (alcalde, regidor) o un tècnic municipal.

Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter