Galeria de videos

Cantata 2016 - 50 milions de segons

Pubillatge 2017. Proclamació Hereu i Pubilla

Cantata de Nadal 2016

Fira de la Vinyala 2016

Fira de la Vinyala 2016

Fira dels Torrons 2016

Fira dels Torrons 2016

Cantata de Nadal 2014

Cantata de Nadal 2014

Ecofira d'Òdena 2014

La d'enguany ha estat la segona edició de l'EcoFira d'Òdena, i ha tingut lloc el dissabte 25 i el diumenge 26 de gener en el marc de la Fira de Sant Sebastià. L'EcoFira pretén ser un punt de trobada de persones i professionals que, des d'àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta.
La proposta firal ha reunit més de 50 expositors i 56 empreses de diferents sectors, com el de l'alimentació, l'arquitectònic, la jardineria, automoció... àmbits que sempre estan vinculats amb el medi ambient. L'escenari de la fira es a l'aire lliure: a la plaça Major d'Òdena i els carrers circumdants. En aquests espais, el visitant pot trobar l'exposició de productes, la venda i la demostració.
L'EcoFira, que neix amb l'objectiu de fomentar els productes ecològics, va més enllà de ser una fira comercial. De fet, s'han realitzat un seguit de ponències i tallers per formar-se i conversar al voltant de la sostenibilitat i l'ecologia.

Cantata 2013 El Ceptre del temps

Els nens de l'Escola Castell d'Òdena han estat protagonistes a les 19h del passat 20 de desembre de la tradicional Cantata de Nadal amb un gran èxit de públic al Poliesportiu Mestre Vila Vell.

La cantata d'enguany "El Ceptre del Temps" duïa música i text de John Jacobson i Roger Emerson (traducció al català de Jordi Ollé). Els arranjaments de l'orquestra han estat d'Oriol Roca Dalmau i sota la direcció musical de Ramon Casanova Miranda.

Sinopsi: Dos exploradors s'endinsen en unes excavacions arqueològiques on troben un esquelet de 3 milions d'anys d'antiguitat. Acompanyats d'aquest esquelet faran un viatge en el temps on aniran trobant diferents personatges d'antigues civilitzacions cercant el Ceptre del Temps per aconseguir la immortalitat.

Festa Major d'Òdena 2013 - Ball de Crespelles
Festa Major d'Òdena 2013 - Recollida de la Bandera del Ball de Crespelles
Festa Major d'Òdena 2013 - 64è Premi Ciclista d'Òdena
Festa Major d'Òdena 2013 - 42è Concurs de Colles Sardanistes
Festa Major d'Òdena 2013 - Pubillatge
Festa Major d'Òdena 2013 - Concert de l'Orquestra Selvatana
Festa Major d'Òdena 2013 - Actes del diumenge 28 d'abril
EcoFira - Fira de Sant Sebastià 2013

L'Ecofira, la primera fira ecològica a la comarca de l'Anoia, que ha tingut lloc el diumentge 27 de gener de 2013 en el marc de la Fira de Sant Sebastià, neix amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient, fomentar els productes ecològics i ser un punt de trobada de persones i professionals que, des d'àmbits i sectors diversos, treballen per a la sostenibilitat.
La proposta firal ha reunit més de 40 expositors i 50 empreses de diferents sectors, com el de l'alimentació, l'arquitectònic, la jardineria, l'automoció... àmbits que sempre estan vinculats amb el medi ambient. L'escenari ha estat la plaça Major d'Òdena i els carrers circumdants. En aquests espais el visitant ha trobat l'exposició de productes, la venda i la demostració. L'EcoFira, però, va més enllà de ser una fira comercial, ja que hi ha hagut un seguit de ponències i tallers per formar-se i conversar al voltant de la sostenibilitat i l'ecologia.
La formació i la sensibilització de la ciutadania sobre la necessitat de tenir cura del medi ambient són els motius que han mogut l'Ajuntament d'Òdena a organitzar la primera edició de l'EcoFira. Aquestes finalitats tanmbé han portat l'Ajuntament del municipi a adherir-se al pacte d'alcaldes i alcaldesses (PAES). Es tracta d'una iniciativa que promou la participació dels municipis en la lluita contra el canvi climàtic. D'entre les activitats que es proposen en el PAES destaquen el reciclatge, la recollida selectiva de matèria orgància, la cura de possibles contaminacions ambientals i sonores, la promoció de festes sostenibles i la dinamització de l'ADF. De cara al futur, i arran d'aquest pacte, l'Ajuntament d'Òdena està estudiant un projecte de bioenergia forestal, que té l'objectiu de climatitzar els equipaments municipals i promoure la neteja de boscos per extreure'n el combustible.
La tradicional Fira de Sant Sebastià, en la qual s'ha emmarcat l'EcoFira, s'ha celebrat el 26 i 27 de gener. Durant aquest cap de setmana han tingut lloc la majoria d'activitats, propostes lúdiques, culturals, socials i esportives com la XXa cursa popular d'Òdena i el 10è Aplec de la Sardana.

Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient a Òdena
Cantata de Nadal 2012

Els nens de l'Escola Castell d'Òdena han estat protagonistes el passat 21 de desembre de la Cantata de Nadal 2012 amb un gran èxit de públic.

La cantata d'enguany Els Pirates duïa música i text de John Jacobson i Roger Emerson (traducció al català de Jordi Ollé). Els poemes i cançons han estat els següents:

P3 - El dia de Nadal i A Betlem

P4 - Ara ve Nadal! (Lola Casas) i El ninot de neu

P5 - Temps de Nadal i Les bèsties del naixement

P3, P4 i P5 - Em dones força

1r - Nadal a l'estiu (Popular)

2n - Desembre (Júlia Costa)

3r - Retallem Estels (Isabel Barriel)

4t - Tot s'ho mira el Caganer (Isabel Barriel)

5è - Nadal és poesia (Gemma Matas)

6è En nom de Nadal (Joana Raspall)

Òdena amb La Marató de TV3 2012

Òdena amb La Marató de TV3 2012

Resum de les activitats que s'han fet a Òdena per tal de recollir fons per a la Marató de TV3.
La recaptació d'enguany es dedicarà a la recerca sobre el càncer, permetrà trobar nous mètodes de prevenció i de diagnòstic i impulsar tractaments més eficaços i menys agressius per a cada pacient.
CANYA AL CÀNCER!!!!

Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter