Transparència

L'Ajuntament obert a la ciutadania

En aquesta pàgina podreu consultar informació del que s'anomena Govern Obert.

Així doncs, podeu consultar el grau de compliment de la nostra corporació segons el mapa de les bones pràctiques de la comunicació local a Catalunya , elaborat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, així com el Decàleg de bones pràctiques de la comunicació local pública.

L'Ajuntament d'Òdena va acordar en el ple ordinari d'11 febrer de 2014 (punt núm. 5) adherir-se als principis del “Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública" . L'adhesió s'emmarca en la línia de treball en els valors de la integritat, la transparència i el bon govern en l'actuació municipal i fa palès el compromís de l'Ajuntament per oferir una informació de qualitat, plural i àmplia sobre la seva activitat.

Aquest decàleg, elaborat pel Laboratori de Comunicació Pública de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb el suport del Col·legi de Periodistes de Catalunya, recull una sèrie de bones pràctiques que han de respectar els mitjans locals de titularitat pública -premsa escrita, ràdio, televisió, webs municipals i ciutadanes- en compliment de l'article 69 de la Llei de règim local.

Ajuntament d´Òdena · NIF P0814200B
Plaça Major, 2 · 08711 Òdena · T. 93 801 74 34
twitter