Club de lectura ADULTS

A càrrec de Mercè Vaquero / Eva Xaver

Trobada literària mensual adreçada al públic ault on es comparteix el plaer de la lectura a través de diferents obres. En les trobades intercanviem les nostres impressions, amb la finalitat que la lectura passi a ser un plaer compartit. És el marc ideal per complir les expectatives de relacionar-te amb altres persones amb els mateixos interessos, i obrir-se a noves experiències lectores.
Sempre que és possible es conviden els/les autors/es a participar en les trobades, per fer així més enriquidor el debat.

Trobada mensual un divendres de cada mes 19:00h a 20:30h
Inici: 03-09-2021
Final: 15-07-2022

Sala d'actes - Biblioteca l'Atzavara
Màxim d'inscrits de 20 persones

Preu: Gratuït

* Cal inscripció prèvia b.odena@diba.cat

Club de lectura ADULTS

Avís legal

Informació bàsica sobre protecció de dades personals: Gestió de contactes de l’activitat ordinària
Responsable del tractament:  Ajuntament d’Òdena
Finalitat: Organització, planificació, gestió i cobrament de les activitats de cursos i tallers. Informació al respecte // control de l’alumnat dels cursos i de l’assistència dels alumnes a les classes. 
Drets de les persones interessades:  Podeu sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Conforme a l'article 13 de l'RGPD i l'article 11 de l'LOPDGDD, s'informa que en qualsevol moment poden retirar el consentiment del tractament i presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en el cas d'incompliment del que estableix el RGPD i LOPDGDD. Para contactar amb el delegat de Protecció de Dades, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: dpd.ajodena@diba.cat. Podrá exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació a el tractament de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un escrit a Servei d'Assistència Municipal i Suport Estratègic - DPD ENS LOCALS. Recinte Mundet. Ed. Migjorn, bloc B, 2a planta. Passeig de la Vall d'Hebron, 171. 08035 Barcelona en els termes i condicions previstos en la pròpia RGPD i LOPDGDD

Darrera actualització: 30.09.2021 | 07:36
Darrera actualització: 30.09.2021 | 07:36