Dibuixem? Pintem?

Curs amb colors aquarel·lats

Dibuixar, pintar i acolorir desenvolupa múltiples i variades capacitats, com son la paciència i la concentració, la perseverança o l'expressió i la diversió. És beneficiós pel cervell, estimula el costat lògic racional i el creatiu i també les emocions. S'estimula la imaginació i es fa treballar el cervell complet. Es treballa la motricitat.

Dimecres de 10:00h a 12:00h
Inici: 19-10-2022
Final: 21-06-2023

Sala polivalent del Centre Fraternal
Mínim d'inscrits 6 persones
Màxim d'inscrits: 10 persones

Preu: Gratuït

A càrrec de Montserrat Bonastre

Aportació de 25€ pel bloc

Tanca Formulari

DIBUIXEM? PINTEM?

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Informació bàsica sobre protecció de dades personals: Gestió de contactes de l’activitat ordinària
Responsable del tractament:  Ajuntament d’Òdena
Finalitat: Organització, planificació, gestió i cobrament de les activitats de cursos i tallers. Informació al respecte // control de l’alumnat dels cursos i de l’assistència dels alumnes a les classes. 
Drets de les persones interessades:  Podeu sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Conforme a l'article 13 de l'RGPD i l'article 11 de l'LOPDGDD, s'informa que en qualsevol moment poden retirar el consentiment del tractament i presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en el cas d'incompliment del que estableix el RGPD i LOPDGDD. Para contactar amb el delegat de Protecció de Dades, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: dpd.ajodena@diba.cat. Podrá exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació a el tractament de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un escrit a Servei d'Assistència Municipal i Suport Estratègic - DPD ENS LOCALS. Recinte Mundet. Ed. Migjorn, bloc B, 2a planta. Passeig de la Vall d'Hebron, 171. 08035 Barcelona en els termes i condicions previstos en la pròpia RGPD i LOPDGDD


Darrera actualització: 28.09.2022 | 09:17
Darrera actualització: 28.09.2022 | 09:17