Informàtica

A càrrec de Vanessa Gómez

El curs d'informàtica és un taller per aprendre a utilitzar les tecnologies de la informació per tal d'afavorir l'autonomia personal, així com aprendre a utilitzar les principals eines informàtiques, fomentar les relacions socials i augmentar les capacitats mentals i emocionals.

En les classes es resolen dubtes i es fa un acompanyament de les necessitats de cada alumne/a.

Preu: Gratuït
Inici: 15-10-2022
Final: 23-06-2023


1r GRUP

Dilluns de 09:30h a 10:30h
Aula TIC, Centre Cívic El Pla
Inscrits 8 persones


2n GRUP

Dilluns d'10:30h a 11:30h
Aula TIC, Centre Cívic El Pla
Inscrits 8 persones


3r GRUP

Divendres de 09:30h a 10:30h
Aula TIC, Centre Cívic El Pla
Inscrits 8 persones


4t GRUP

Divendres d'10:30h a 11:30h
Aula TIC, Centre Cívic El Pla
Inscrits 8 persones

Tanca Formulari

Informàtica

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Informació bàsica sobre protecció de dades personals: Gestió de contactes de l’activitat ordinària
Responsable del tractament:  Ajuntament d’Òdena
Finalitat: Organització, planificació, gestió i cobrament de les activitats de cursos i tallers. Informació al respecte // control de l’alumnat dels cursos i de l’assistència dels alumnes a les classes. 
Drets de les persones interessades:  Podeu sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Conforme a l'article 13 de l'RGPD i l'article 11 de l'LOPDGDD, s'informa que en qualsevol moment poden retirar el consentiment del tractament i presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en el cas d'incompliment del que estableix el RGPD i LOPDGDD. Para contactar amb el delegat de Protecció de Dades, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: dpd.ajodena@diba.cat. Podrá exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació a el tractament de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un escrit a Servei d'Assistència Municipal i Suport Estratègic - DPD ENS LOCALS. Recinte Mundet. Ed. Migjorn, bloc B, 2a planta. Passeig de la Vall d'Hebron, 171. 08035 Barcelona en els termes i condicions previstos en la pròpia RGPD i LOPDGDD


Darrera actualització: 28.09.2022 | 08:19
Darrera actualització: 28.09.2022 | 08:19