KIMO-KAP

A càrrec de Kimo-Kap Catalunya. PROJECTE SOLIDARI

Els Kimo-Kap, nom inspirat en les paraules Quimo Cap (gorro de quimio en anglès) són bandanes solidàries per a petits/es guerrers/es que estan en tractament oncològic. Al taller Kimo-Kap confeccionem bandanes, i amb la tela sobrant confeccionem petites manualitats a intercanviar per un donatiu en fires i mercats.

Dilluns a divendres de 17:00h a 20:00h
Inici: 03-10-2022
Final: 23-06-2023

Altell, Centre Cívic El Pla
Màxim d'inscrits 12 persones x grup

Preu: Gratuït

Associació Kimo-Kap Catalunya

Tanca Formulari

KIMO-KAP

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Informació bàsica sobre protecció de dades personals: Gestió de contactes de l’activitat ordinària
Responsable del tractament:  Ajuntament d’Òdena
Finalitat: Organització, planificació, gestió i cobrament de les activitats de cursos i tallers. Informació al respecte // control de l’alumnat dels cursos i de l’assistència dels alumnes a les classes. 
Drets de les persones interessades:  Podeu sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Conforme a l'article 13 de l'RGPD i l'article 11 de l'LOPDGDD, s'informa que en qualsevol moment poden retirar el consentiment del tractament i presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en el cas d'incompliment del que estableix el RGPD i LOPDGDD. Para contactar amb el delegat de Protecció de Dades, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: dpd.ajodena@diba.cat. Podrá exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació a el tractament de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un escrit a Servei d'Assistència Municipal i Suport Estratègic - DPD ENS LOCALS. Recinte Mundet. Ed. Migjorn, bloc B, 2a planta. Passeig de la Vall d'Hebron, 171. 08035 Barcelona en els termes i condicions previstos en la pròpia RGPD i LOPDGDD


Darrera actualització: 25.10.2022 | 15:56
Darrera actualització: 25.10.2022 | 15:56