Pilates al Pla

Pla d'Òdena

Millora la postura i la flexibilitat muscular, fen t especial èmfasi en la respiració i l'alineació de la columna i la pelvis. Permet treballar el cos i tonificar la musculatura sense risc de lesions. La respiració adequada és essencial, i t’ajuda a executar els moviments amb la màxima potència i eficiència.

Dilluns i dimecres de 19:30h a 20:30h
Inici: 17-10-2021
Final: 21-06-2022

Sala d'actes del Centre Cívic El Pla
Inscrits de 10 a 25 persones

Preu: 110€/curs

 

Tanca Formulari

Pilates al Pla d'Òdena

S'ha d'escriure dues vegades per assegurar que l'escrivim correctament.

Informació bàsica sobre protecció de dades personals: Gestió de contactes de l’activitat ordinària
Responsable del tractament:  Ajuntament d’Òdena
Finalitat: Organització, planificació, gestió i cobrament de les activitats de cursos i tallers. Informació al respecte // control de l’alumnat dels cursos i de l’assistència dels alumnes a les classes. 
Drets de les persones interessades:  Podeu sol·licitar l’accés, la rectificació, la supressió o la limitació del tractament de les vostres dades. Conforme a l'article 13 de l'RGPD i l'article 11 de l'LOPDGDD, s'informa que en qualsevol moment poden retirar el consentiment del tractament i presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent en el cas d'incompliment del que estableix el RGPD i LOPDGDD. Para contactar amb el delegat de Protecció de Dades, pot enviar un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: dpd.ajodena@diba.cat. Podrá exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació a el tractament de les seves dades personals, mitjançant l'enviament d'un escrit a Servei d'Assistència Municipal i Suport Estratègic - DPD ENS LOCALS. Recinte Mundet. Ed. Migjorn, bloc B, 2a planta. Passeig de la Vall d'Hebron, 171. 08035 Barcelona en els termes i condicions previstos en la pròpia RGPD i LOPDGDD


Darrera actualització: 26.09.2022 | 12:13
Darrera actualització: 26.09.2022 | 12:13