15a edició de la Kami-Cei

Diumenge, 12 de novembre de 2023

El Club Excursionista Independent de Catalunya (CEI Catalunya) ha escollit l’Espelt per a la 15a edició de la Kami-Cei, la caminada popular de l’entitat tindrà lloc el pròxim diumenge 12 de novembre, amb sortida i arribada a les Antigues Escoles de l’Espelt.

La caminada tindrà dues modalitats de distància, una de llarga de 17,9 quilòmetres i una de més curta, de 14,4 quilòmetres. Les dues seran recorreguts circulars, que passaran pels termes municipals d’Òdena i Rubió, i concretament recorreran l’Alzina de Can Torrents, el mirador de Sant Salvador, Can Briançó (en runes), el turó de Sant Pere d’Ardesa, el Puig de Sant Miquel, el Morrocurt i el Collet Rodó.

L’entrega de dorsals de la caminada es farà el mateix diumenge 12 a les 8 del matí; seguidament a les 8.50 h tindrà lloc la benvinguda de l’entitat i resum de la jornada. 

Durant el recorregut hi haurà quatre punts d'avituallament, amb productes de proximitat. A l’arribada s’oferirà pa amb tomàquet i botifarra, aperitius i beguda.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el dia 8 de novembre de 2023 a partir de la pàgina web de la FEEC (https://inscripcio.feec.cat/inscripcion/15a-kamicei/inscripcion_federado_licPlay/); no es podran fer inscripcions el mateix dia. La inscripció inclou 1€ de donatiu a la Marató de TV3, enguany sobre la salut sexual i reproductiva.

Els veïns i veïnes d’Òdena tenen un preu especial a les inscripcions, de 15 euros en cas de ser federats, i 20 euros de no ser-ho, amb una llicència temporal. El límit d'inscripcions de la caminada és de 300 participants.

 

Darrera actualització: 10.11.2023 | 16:18