Transconca. Marxa i pedalada solidàries a favor de les malalties minoritàries

Diumenge, 25 de febrer de 2024

El diumenge 25 de febrer tindrà lloc la Transconca 2024, la marxa i pedalada solidària a favor de les malalties minoritàries, organitzada per l’Associació MPS, sobre mucopolisacaridosis i síndromes relacionades.

Òdena és un dels diferents punts de sortida que podran triar els participants per completar un recorregut de més de 9 quilòmetres que es podrà fer a peu o bé en bicicleta, i que finalitzarà a La Pobla de Claramunt. Òdena acull la ruta Hunter, que tindrà com a punt de sortida la placeta de Cal Teixidor. La ruta es podrà completar a peu, corrent, o bé en bicicleta.

A part, també hi haurà sortides des d’Igualada, Jorba, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Castellolí, i arribada tots junts a La Pobla de Claramunt.

L’objectiu dels/les participants és completar un gran dia solidari recolzant a les persones afectades per les malalties minoritàries. Serà la tercera edició d’aquesta activitat solidària i de lleure, i es fa el diumenge 25 de febrer perquè és el dia més proper al Dia Mundial de les Malalties Minoritàries o Rares.

Durant els recorreguts hi haurà avituallaments i a l’arribada s’oferirà als participants un entrepà, en un ambient festiu.

Les inscripcions, a un preu de 4 euros, es poden formalitzar a  https://inscriu.me/ca/transconca-2024

Hi haurà un servei de transport gratuït, amb autobús, de retorn als diferents municipis. En el moment de formalitzar la inscripció cal confirmar el seu ús.

Organitzen la Transconca 2024 l’Ajuntament de La Pobla de Claramunt i MPS – Lisosomals, amb el suport de la resta d'ajuntaments de la Conca d'Òdena.

Adreça:

HORA DE SORTIDA A peu, amb bicicleta o corrent: 8:30h Sortida des del Parc de la Carrerada HORA D'ARRIBADA 12:00h a la Pobla de Claramunt

Darrera actualització: 19.02.2024 | 12:57