LA QUÍMICA DE LA CUINA

Dimecres, 21 d’octubre de 2020 a les 18:00h

Segons l’evolució de les mesures per a combatre el Còvid19 alguns dels actes es podran modificar o suspendre. Cal inscripció prèvia a la biblioteca, enviant un correu a b.odena@diba.cat o trucant al 93 700 66 30

Saps quan hem de tirar la sal per aconseguir un bon caldo? I per fer patata i mongeta tendra? Experimentem amb l’osmosi, el bany-maria i les truites, per tal d’arribar a ser, no només bons cuiners o cuineres si no científics i científiques.

A partir de 12 anys i públic adult

Carrer Guixera, 8 - 08711 Òdena - Barcelona (Catalunya)
Nom de contacte: Directora: Eva Xaver Junyent
Telèfon: 93 700 66 30
Adreça electrònica: b.odena@diba.cat
Horari:  
Hivern
De dilluns a divendres de 15:30h a 20:00h
Dimarts, dimecres i dissabte de 10h a 13h
Estiu:
De dilluns a divendres de 15:30h a 20:00h
Dimecres de 10:00h a 13:00h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 30.09.2020 | 16:55