Dos anoiencs finalistes als Premis Miramar de RTVE

Dimarts, 18 de maig de 2010 a les 00:00
El passat divendres 14 de maig, va tenir lloc al Parlament de Catalunya la segona edició dels Premis Miramar organitzats pel consell assessor de Ràdio Televisió Espanyola. En el certamen i van participar alumnes de totes les universitats de Catalunya, presentant el seu reportatge en la modalitat de ràdio o en la de televisió, fins arribar a un màxim de quatre finalistes per a cada especialitat, entre els quals hi havia l´igualadí Toni Sallent Pàmies i l´odenenca Maria Sayavera Seuba , que van realitzar un reportatge radiofònic sobre la nova Llei de Salut Pública i les seves prohibicions, juntament amb dues companyes més de la Universitat Autònoma de Barcelona.
L´acte va tenir lloc al Parlament a les 12.30h del migdia i el reportatge presentat pels alumnes anoiencs va quedar finalista en segona posició, pel que van ser obsequiats amb un diploma i el reconeixement per part del president del Parlament, Ernest Benach. D´altra banda, en la mateixa gala també es va homenatjar a la veterana periodista de Televisió Espanyola, Rosa Maria Calaf, que per motius laborals no va poder assistir a l´acte.
El grup finalista, entre els quals hi ha Toni Sallent i Maria Sayavera (primera per l´esquerra), amb el president Benach.
Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços

Imatges