El conseller d’Educació Ernest Maragall inaugurà la segona Llar d’Infants Municipal d’Òdena l’Avió de paper

Dissabte, 10 d'abril de 2010 a les 00:00

El passat dissabte 10 d´abril es va fer la inauguració oficial de la Llar d´infants Municipal L´Avió de paper ubicada al barri de Sant Pere d´Òdena, tocant a l´església Verge de la Pau. A l´acte hi va ser present el Conseller d´Educació Ernest Maragall que arribà tal com era previst, a 2/4 de 10 del matí, i mitja hora més tard estava fent el parlament, després que haguessin parlat el President de la Llar, Pep Farrés, la directora del centre Teresa Bosch i l´alcalde d´Òdena, Francisco Guisado. Abans, però, es va fer la visita a les instal·lacions juntament amb la directora dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, Dolors Colell, representants de l´empresa constructora BECSA, entre d´altres. No hi faltaren tampoc el president de l´Associació La Coraza, Juanjo Torrecillas i regidors del consistori odenenc, entre els quals el regidor d´Educació Jaume Xaus. Abans del moment dels parlaments es destapà la placa situada a la sala polivalent.

El president de l´Avió de paper destacà el fet que Òdena és un lloc per viure-hi bé i que en poques ocasions es pot veure que un municipi com aquest, on hi ha poc més de 3000 habitants, presenti dues llars d´infants. D´altra banda, agraí la inversió que s´ha fet des de l´Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Ell mateix destacà la feina de l´artista Elisabet Farrés per haver creat el logotip de la llar. L´alcalde Francisco Guisado recordà les places que hi ha en aquesta llar, 74, de les quals actualment n´hi ha 18 ocupades per infants d´entre 0 i 3 anys. D´altra banda, l´altra Llar d´infants municipal "Els Vailets", situada al nucli del municipi, compta amb 61 places. Estem parlant, doncs, d´un total de 135 places. A la Llar d´infants "L´Avió de Paper" on hi treballen 3 educadores hi ha una aula per a nadons, dues amb lavabos per a nens i nenes d´entre 1 i 2 anys i dues aules més amb lavabos per a infants d´entre 2 i 3 anys. També hi ha una sala polivalent de més de 30 m2. El mateix centre compta amb un pati ampli amb zones de joc i sorral, on el dia de la inauguració hi hagué inflables fins passat el migdia. Aquesta llar està ubicada al carrer Aurora, s/n on hi ha un immillorable espai per aparcar.

El conseller va destacar el fet d´arribar a ser ciutadans en el mateix sentit de la paraula i destacà amb to molt bo l´ensenyament al municipi d´Òdena, incloent el CEIP Castell d´Òdena, l´ampliació del qual ell mateix inaugurà fa pocs mesos.

Tant la Llar d´Infants del nucli, "Els Vailets", com "L´Avió de paper" tenen un horari d´atenció als infants ampli, de 3/4 de 8 del matí fins les 6 de la tarda, de dilluns a divendres. En el primer centre hi ha servei de menjador amb cuina pròpia i en l´altre n´hi haurà properament.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços

Imatges