Inaugurat l´Espai Lúdic i de Salut per a la gent gran d´Òdena

Dimarts, 25 de maig de 2010 a les 00:00

Aquest dimarts 25 de maig s´ha celebrat la Inauguració de l´Espai Lúdic i de Salut d´Òdena amb la presència de la Presidenta Delegada de l´Àrea d´Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, Anna Hernández i el coordinador de la mateix Àrea Jordi Bertran.

Una setantena de persones s´han aplegat al Parc de la Font a les 11 del matí per ser present en la Inauguració que ha encapçalat l´alcalde del municipi Francisco Guisado. A l´acte també hi eren el regidor de Benestar Social Víctor Manuel Salas i la regidora de Gent Gran Anna M. Garcia.

Entre d´altres persones hi havia la doctora del municipi, Carme Casas (actual Confrare d´Honor del Ball de Crespelles d´Òdena).

La mateixa Presidenta Delegada ha parlat dels més de 150 exercicis que es poden realitzar en el nou espai, i odenencs i odenenques ja han provat aquestes noves infraestructures sota les instruccions i demostració de la fisioterapeuta de la Diputació de Barcelona, Pat Vidal.

L´Espai Lúdic i de Salut està dissenyat per afavorir l´exercici i millorar el nivell físic de la gent gran generant una dinàmica positiva que implica confiança i seguretat en les pròpies capacitats. Aquest Espai, que es troba a l´aire lliure, té 15 elements per practicar una gran varietat d´exercicis.

L´alcalde odenenc ha agraït els serveis que la Diputació ofereix al municipi, actualment també la instal•lació de les escales de la Torre d´Homenatge.


Al nucli d´Òdena, on s´ha ubicat l´Espai lúdic, hi ha una població major de 65 anys de 243 persones. No obstant. El públic objectiu al qual s´adreça aquest equipament són tots els habitants del municipi, especialment les 511 persones majors de 65 anys, que resideixen a Òdena i que representen el 15% del total de la població del municipi.
Després de la demostració hi ha hagut un pica-pica del qual tothom n´ha pogut gaudir.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços

Imatges