L’entrevista amb en Ramon Torra encetà la Festa Major tot explicant la seva experiència esportiva i la d´altres camps utilitzant l´enginy

Dimarts, 27 d'abril de 2010 a les 00:00

El passat divendres 23 d´abril començà la Festa Major d´Òdena amb un acte amb format d´entrevista. La persona entrevistada i que introduí l´ambient ciclista als odenencs per a gaudir l´endemà dissabte 24 d´abril del 61è Gran premi Ciclista, va ser en Ramon Torra Colom. Explicà els seus invents enginyosos, com el de la creació d‘un programa informàtic relacionat amb la diabetis, la creació d´un aparell d´aeromodelisme, d´altres relacionats amb el món del pa, perquè el seu ofici ha estat sempre el de forner fins que el passat mes d´octubre es jubilà.

Cal dir que entre d´altres activitats que realitzà, com demostra el seu tarannà inquiet, és el de donar classes a la Universitat Autònoma de Barcelona en relació al programa que creà sobre la diabetis, malaltia que ell viu en primera persona. Ramon Torra començà fent distàncies llargues amb bicicleta entre Igualada i Cervera. Nasqué en aquest poble de la Segarra i als 2 anys amb la família s´instal.laren a Igualada. Torra va ser Campió d´Espanya de ciclisme de velòdrom l´any 1969 i campió d´intervelòdroms l´any 1971. Ell mateix destacà el fet que sempre ha calculat les coses abans de fer-les. I que els esports que ha practicat sempre han estat individuals i en relació a aquest fet es va definir com una persona que sempre li agradava millorar la marca personal.

A l´acte celebrat al saló de sessions de l´Ajuntament també hi assistí la seva dona Núria Vallés, que és de l´Espelt. Seguidament els representats de les entitats del municipi compartiren el refrigeri amb l´entrevistat i amb la resta del públic, entre els quals hi eren en Joan Camps i l´Enric Enric de la Unió Ciclista Igualadina.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 15:41

Enllaços

Imatges