L'Ajuntament reformarà els parcs Migdia i Cal Riba de setembre a desembre

Divendres, 29 de de juliol de 2022 a les 14:00

Seguiran les opinions que dels veïns de la zona han donat als processos participatius

L'Ajuntament d'Òdena començarà aquest mes de setembre la reforma dels parcs Migdia del Barri de Santa Olga a i Cal Riba del Pla d'Òdena, que s'allargarà fins al desembre. Les obres, que consistiran en la renovació del mobiliari infantil i l'urbà d'aquests espais, suposarà una inversió de 19.000 euros per al parc Migdia i de 40.000 per al de Can Riba.

Per copsar l'opinió dels veïns del parc Migdia, la regidoria de Participació va organitzar una trobada dimecres 6 al parc Migdia a la qual van assistir molts veïns i famílies, que van decidir que calia renovar-ne els gronxadors, que se'n tregui el sorral i s'hi instal·li un terra de cautxú. La sessió també es va aprofitar per demanar als veïns que expliquessin quines són les seves opinions i preocupacions sobre el municipi.

D'altra banda, al barri de Sant Pere es va fer una segona activitat participativa, aquesta vegada amb els infants de l'Escola d'estiu, a qui se'ls va plantejar quines possibilitats de reforma hi havia. Pel que fa al mobiliari es va escollir una de les tres propostes presentades i finalment es va decidir que el parc Cal Riba continuarà sent de sorra i estarà preparat per si mai s'hi vol instal·lar terra de cautxú.

Darrera actualització: 29.07.2022 | 14:22