S’inicia a Òdena una nova edició del projecte "Treball als Barris"

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 00:00

L'actuació permetrà oferir 5 llocs de treball per a persones en situació d'atur per realitzar tasques forestals i de jardineria

L'Ajuntament d'Òdena ha iniciat aquest mes de desembre un nou pla d'ocupació municipal, en el marc del projecte Treball als Barris 2021 que donarà formació i experiència laboral en l'àmbit del medi natural a persones en situació d'atur no perceptores de prestació contributiva.

El programa contempla dues accions. La primera d'elles, en la que hi participen 6 persones beneficiàries de l'ajut, són els tallers formatius en tasques forestals i de jardineria que s'està realitzant des del 10 de desembre amb una durada de prop de 2 mesos. La segona actuació és l'anomenada "Condicionament del medi natural", que contempla la contractació durant 9 mesos de 5 operaris forestals d'entre els alumnes formats per dur a terme tasques forestals i de jardineria al municipi.

El programa està impulsat i finançat pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economía Social-Servicio Público de Empleo Estatal amb una dotació de 90.524,14€.

  

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:10