15 joves d’Òdena participen a l’activitat ‘Coneixem-nos, coneixent!’

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:00

Consideren l’experiència enriquidora i en destaquen que s’aconseguís crear un ambient acollidor

15 joves d’Òdena van participar una tarda del mes de juny passat la dinàmica ‘Coneixem-nos, coneixent!’, que van gestionar l’entitat Esmediacio, la tècnica de Joventut de l’Ajuntament d’Òdena i la dinamitzadora cívica del Consell Comarcal de l’Anoia, amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. L’objectiu de l’experiència va ser millorar les relacions entre els joves migrats sols de Can Aguilera i la resta de joves d’Òdena, conèixer el municipi en què resideixen i crear sinergies entre ells i els serveis amb què compten a l’actualitat.

‘Coneixem-nos, coneixent!’ va començar amb una presentació dels participants i amb una dinàmica en la qual es van identificar els uns als altres a través de les fotografies que ells mateixos van escollir. Després van treballar l’empatia i el millor coneixement de la situació dels joves migrats sols a través de l’exposició experiències viscudes. També van fer activitats per conèixer el poble i els serveis que tenen a disposició a través d’una gimcana, i van treballar en equip confeccionant una torre amb diferents elements.

La dinamitzadora cívica i els educadors del centre d’acollida presencialment a l’Espai Cultural d’Òdena i el mediador i educador d’EsMediacio telemàticament van dirigir el grup. Organitzadors i participants destaquen que es va aconseguir crear un ambient molt acollidor i que van trobar l’experiència molt enriquidora.

Darrera actualització: 23.09.2021 | 07:32