3 persones s'incorporen a l'Ajuntament d'Òdena en un nou pla d'ocupació del SOC

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 12:45

Formaran part de la brigada municipal durant un any

L'ajuntament d'Òdena incorpora des d'aquesta mateixa setmana 3 nous treballadors del Consell Comarcal de l'Anoia dins d'una nova edició del Programa Treball i Formació subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Els integrants del Pla d'Ocupació formaran part de la brigada municipal i es dedicaran a realitzar tasques de suport a FCC en la neteja viària i manteniment de parcs i jardins municipals. També duran a terme altres actuacions com el manteniment sobre el mobiliari urbà malmès i la via pública.

L'alcalde Francisco Guisado explica "El Pla d'Ocupació de la Diputació ens permet reforçar la brigada municipal i a la vegada afavoreix la contractació de persones en situació d'atur".

Pel que fa a la durada del pla d'ocupació és de 12 mesos, un període durant el qual els integrants reben formació complementària dirigida a millorar les seves habilitats personals i professionals, així com afavorir la seva posterior intervenció al mercat laboral.

El Programa Treball i Formació té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d'atur amb especial vulnerabilitat i amb dificultats per accedir al mercat laboral; mitjançant el suport a entitats perquè duguin a terme accions d'experiència laboral, de formació, de coordinació i de suport tècnic.

Darrera actualització: 01.06.2022 | 12:51