Acaba el IX Cicle de concerts 'Música i Patrimoni' d'Òdena amb bona assistència de públic

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 09:00

L'Ajuntament valora positivament la rebuda del cicle i seguirà apostant-hi per aquest esdeveniment

El IX Cicle de concerts 'Música i Patrimoni' d'Òdena va acabar divendres 16 de setembre amb el darrer dels quatre concerts programats, el d'Anna d'Ivori i Adrià Mort. L'Ajuntament d'Òdena valora com a positiva la bona assistència que han tingut en general tots els concerts i assegura que seguirà apostant per aquest cicle, que l'any que va arribarà a la desena edició.

'Música i patrimoni' és una aposta de la regidoria de Cultura per donar valor al patrimoni odenenc, creant sinergies entre la música de petit format i l’entorn, en apropar a la ciutadania alguns espais singulars dels diferents nuclis del municipi. El cicle, que va començar a mitjan juny, l'organitza l'Ajuntament amb la col·laboració de Produccions Musicals Harmonics i amb el suport de la Diputació de Barcelona, sota la direcció artística d’Edmon Bosch.

Les primeres edicions del cicle van tenir com a escenaris dels concerts capelles odenenques. Aquest any, però, s’ha tornat a apostar per espais a l’aire lliure a diversos nuclis del municipi: l'Era del Raval d'Aguilera, el camp de darrera del centre de l'Espelt, la Plaça de l’església Verge de la Pau del Pla d’Òdena i la terrassa de la Biblioteca l’Atzavara. A banda d'Anna d'Ivori i Adrià Mort, també han actuat al cicle el duet Petit & Nuna, Joana Dark i la poetessa Raquel Pena, i Júlia Blum.

Darrera actualització: 20.09.2022 | 09:16

Imatges