Activitats de benestar i salut amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física

Divendres, 12 d'abril de 2024 a les 00:00

L'EAP Anoia Rural a Òdena i el Pla d'Òdena organitzen una xerrada i caminada solidària, i una sessió de ioga i relaxació per commemorar el Dia Mundial de l'Activitat Física

L’Equip d’Atenció Primària Anoia Rural a Òdena i el Pla d'Òdena impulsen dues activitats amb motiu del Dia Mundial de l'Activitat Física (7 d’abril). Per una banda, dimecres 17 d’abril, l’equip de professionals del Consultori d’Òdena ha organitzat una xerrada sobre activitat física i una caminada saludable, i per altra divendres 19 d’abril, l’equip de professionals del Consultori del Pla d’Òdena han preparat una sessió de ioga i relaxació.

Sota l’eslògan “Mou-te i viu feliç”, l’objectiu del Departament de Salut és promoure l’activitat física i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar. La caminada saludable de dimecres 17 d’abril, tindrà com a punt de sortida la Biblioteca L’Atzavara a les 9 del matí i, seguidament, a dos quarts d’11 del matí, s’oferirà una xerrada sobre la importància de l’activitat física. Pel que fa a la sessió de ioga i relaxació, serà divendres 19 a les 12 del matí, al Centre Cívic del Pla d’Òdena.

Les activitats són gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. 

 

Darrera actualització: 12.04.2024 | 14:07

Imatges