Awen Duet a l’11a edició del Cicle de Concerts de Música i Patrimoni d'Òdena

Dimarts, 9 d'abril de 2024 a les 00:00

Arriba el primer concert gratuït, divendres 12 d’abril, a les 20h, a l’Ermita de Sant Miquel d’Òdena.

Aquest divendres 12 d’abril, a les 8 del vespre, Òdena acull el concert Awen Duet a l’Ermita de Sant Miquel. Es tracta del primer concert de l’11a edició del Cicle de Concerts de Música i Patrimoni d'Òdena, que organitza l’Ajuntament d’Òdena  amb la col·laboració del director artístic Edmon Bosch.

Awen és un duet d'arpa i veu format per en Mateu Bauçà i la Laura Pont. Awen és una paraula gal·lesa que significa inspiració, que és utilitzada, normalment, per referir-se a la poesia i la lírica, i és precisament això el què el grup busca: inspirar al públic. A través d'havaneres, tangos, balades i boleros, Awen transportarà el públic a un món nostàlgic i ple de sensibilitat. Oferiran obres de diferents estils i d’autors d'arreu del món.

11a edició del Cicle de Concerts Música i Patrimoni d’Òdena 

Enguany hi ha previstos 4 concerts durant els mesos d’abril, maig i juny; el divendres 12 d’abril, amb Awen, un duet d'arpa i veu format per en Mateu Bauçà i la Laura Pont, que oferiran obres de diferents estils a l’Ermita de Sant Miquel d’Òdena. El divendres 10 de maig, a l'Església de la Mare de Déu de la Pau d’Òdena, acollirà el concert de Maria Baró, amb veu, piano i guitarra, acompanyada per Eric Moncunill, guitarrista, Joan Mestre al violí i Edmon Bosch al violoncel. Divendres 24 de maig serà el torn de la cantautora Marta Argiles, que oferirà un concert a l’Espelt; i finalment el divendres 7 de juny, el duet de dues veus, violoncel i percussió, Som Alosa, posarà música al Raval d’Aguilera.

Tots els concerts tindran lloc a les 20h del vespre, i són gratuïts.

 

Darrera actualització: 09.04.2024 | 12:15