Bon retorn de Fira de les dones d’Òdena

Dimecres, 16 de de març de 2022 a les 09:55

Malgrat el mal temps de diumenge, la pluja fina va permetre que al llarg del matí se celebres la Fira de les dones a Òdena i que força gent la visités i s’interessés per aquesta mostra que vol reivindicar i visibilitzar les dones.

Hi van exposar una cinquantena d’artistes i emprenedores mostrant els seu talent i potencial en un gran ventall de sectors com llibres i editorials, disseny i moda, pintura i il·lustració, artesania, teràpies, alimentació, solidaritat, manualitats, dansa i música, joies i bisuteria. Parades diverses procedents d’arreu de la comarca de l’Anoia i també d’altres com el Solsonès, el Baix Llobregat, el Bages, el Berguedà, el Barcelonès, el Vallès Occidental i de l’Alt Penedès.

La fira va comptar amb la participació de Edicions Forment, Llegim? Llibreria, Antònia Molera, Incòmoda, Literatura i Art, Piñactus, Zocaso bag, Stefania arteaga, Charoapparels,  Pilar Gil Morales, Intramarina, M. Pilar Bolíva, Les Fornitures, Món Art, Aurea Artesania, Ukipilariki, Pilar Hernández, D’artesania “Pere Heavy”, L'art de la Ferrera, Rojo Tierra, Nubuckcuir Hadmade Bags, Antonia Martín, M. José Vega (Psicoanalista del Sentir), Camins teràpies, Joia Salvatge, Costat Intramarina, Circense Jewelry, Judith Ramallets Joies, Queviures Bé!, La pastissera del Mas, 30/10 Mariantonia, Marina Freixas, Marta Forment, Bollywood Òdena, Escola Baila Descalza, Lola Casanovas I Pla, Admire, Andrea Alcaraz, Artemeia, Aranzazu Nieva Garcia, Associació Cultural, Galàxia Poètica, Josepa Ribera Vallés, Mercè Amat, Imma Forment, KUSETESS, M. Elvira Serrano, Sady Gabriela Soriano, Associació kimo-kap

Catalunya, Pulseras candela, Associació 7vides d'animals d'Òdena, Plan Bio Y -sons-, Yolanda Rubio, La Quinta Esencia i Nos Sabó

Paral·lelament a la mostra, també és van realitzar xerrades de cosmètica natural, tallers de disseny, teràpies, manualitats diverses, recitals de poesia i actuacions musicals en directe, entre altres.

Organitzada per l’Ajuntament d’Òdena, aquesta ha estat la segona edició, després de dos anys interromputs per la pandèmia. La primera edició de la Fira va tenir lloc el març de 2019.

La voluntat de l’ajuntament es seguir oferint anualment aquesta proposta que crear un espai de visibilització de les dones, un espai públic en què tothom pugui compartir saviesa, coneixement i feminitat i crear vincles i una xarxa de companyerisme, sororitat i no competivitat.

Darrera actualització: 16.03.2022 | 09:55