Bona participació a les activitats de la Setmana d’esport i joventut’ 22

Dimecres, 10 d'agost de 2022 a les 00:00
Unes 1.000 persones van assistir als tornejos esportius i unes 1.500 a l’empalmada
L’Ajuntament d’Òdena i la Comissió Jove Gargantua Odenenca van organitzar del 23 al 30 de juliol la Setmana d’esport i joventut’ 22, amb molta participació, com l’assistència d’unes 1.000 persones al tornejos esportius o d’unes 1.500 a l’empalmada. Les activitats van arrencar dissabte 23 amb la 1a Festa intercultural a les pistes poliesportives del Pla i el teatre fòrum ‘Jo no soc racista però...’, seguits d’un sopar de germanor i un karaoke popular al mateix espai.
 
La següent activitat va tenir lloc dilluns 25 i dimarts 26, el Torneig 12 h Futsal, la Gargantua Futsal Cup, a la qual s’hi van inscriure 16 equips, amb un total de 112 jugadors. Dimecres 27 i dijous 28 es va disputar el 3r torneig de Bàdminton, la Gargantua Bàdminton Cup, que va començar a les 20 h els dos dies al pavelló poliesportiu. Va comptar amb la participació de 24 equips, amb un total de 48 jugadors. Dijous 28 va tenir lloc la Ibiza pool party white night, una festa a la piscina municipal que va començar a les 22 h i va acabar a les 2 h. Unes 120 persones van poder gaudir de la música ambient, els més jove amb autoritzacions o acompanyats per un adult.
 
Divendres 29 al matí l’activitat Cuina sense pares va començar a les 11 h al menjador de l’IE Castel d’Òdena, adreçada a joves de 12 a 18 anys. Més tard, a les 18 h va tenir lloc el reconeixement a l’esport odenenc, a la sala de plens de l’Ajuntament. Es va reconèixer els mèrits, l’esforç i el compromís de: Club Futbol Sala Òdena, els equips Sénior i juvenil, el C.E.Òdena els seus equips Sénior Femení i Infantil A, Júlia Rubio Temprano, gimnasta, Laia Garcia Dalmases, portera, Georgina Gabarró Morente, atleta muntayenca i Miquel Orriols Bascones, president del O.C.B.
 
El final de festa va fer-se des de la mitjanit fins a les 6 h. El pati de l’IE Castell d’Òdena va acollir l’empalmada, que va comptar amb l’assistència d’unes 1.500 persones d’edats diverses que van poder gaudir de la música de DJ Zamora, jove del municipi que va debutar punxant a l’esdeveniment. La festa, en la qual no va haver cap incidència remarcable, va comptar amb un dispositiu de seguretat, amb la guàrdia municipal, el Grup de Prevenció i Seguretat durant l’oci nocturn, un punt lila i seguretat privada.
Darrera actualització: 10.08.2022 | 11:47