Bona participació a les activitats nadalenques de la Comissió Jove d’Òdena

Divendres, 15 de gener de 2021 a les 00:00

Gargantua Odenenca ha organitzat dos concursos i un campionat virtual de parxís

La Comissió Jove d’Òdena, la Gargantua Odenenca, ha organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Òdena diverses activitats durant les vacances nadalenques, en què ha buscat la participació dels veïns del municipi. L’Ajuntament ha destacat la bona participació que hi ha hagut a totes les activitats i ha agraït l’organització i la dedicació de la Comissió, sobretot comptant amb les limitacions que han tingut els joves per fer propostes donada la situació de pandèmia.

La primera de les activitats va ser el Concurs de decoració nadalenca de façanes i terrats, els guanyadors del qual es van decidir a través dels «m’agrada» que van obtenir a la pàgina de Facebook de la Gargantua Odenenca les fotografies de les façanes i dels terrats enviats pels veïns. Les dues millors van rebre una panera valorada en més de 30 euros.

Passat cap d’any va tenir lloc el 2n Campionat de Parxís per parelles, a través de l’aplicació mòbil Parchis star, amb uns auriculars sense fil com a premi. El torneig classificatori es va fer el vespre i la nit del 2 de gener, i les semifinals i la final van tenir lloc la nit del 3.

I l’última proposta va ser el Concurs de Tiktok de temàtica nadalenca, en què es convidava a enviar vídeos creats amb aquesta aplicació. El vídeo guanyador també es va poder votar, en aquest cas a través del perfil d’Instagram de la Comissió. El premi va ser un anell de llum per millorar la il·luminació de les gravacions dels vídeos que es fan per penjar a les xarxes.

Darrera actualització: 15.01.2021 | 08:08